Notícies

NotíciesDavant de la repressió policial exercida contra els ciutadans i ciutadanes de totes les edats que simplement volien exercir el seu dret a vot, no podem restar impassibles.

Alguns dels repressaliats i ferits són veïns nostres, d'altres del poble veí, Sant Julià de Ramis. On la policia va ser especialment cruenta. I les institucions ens hi devem. Tota la nostra solidaritat i suport als ferits i la gratitud als qui van defensar la democràcia a peu d'urna. A la porta dels col•legis.

Els fets són excessivament greus i nosaltres ens devem a la defensa inequívoca dels drets humans fonamentals. També el dret a vot, el dret a reunió i el de la llibertat d'expressió. Votar no és cap delicte. Mai. Però els cossos policials espanyols van carregar violentament contra la ciutadania. I això no ho mereix ningú.

Es per això que ens sumem a l'aturada general programada per demà 3 d'octubre arreu del país. Aturem totes les activitats i serveis dependents de l'Ajuntament i així mateix, tancarem les instal•lacions municipals.

Igualment, fem una crida a la participació en aquesta ATURADA en nom de la democràcia i la dignitat.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07
 

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map