Notícies

Notícies


Com ja hem anat dient, l’ajuntament és plenament conscient de les molèsties de pudors i sorolls, ocasionades per l’empresa Paperera de Sarrià, i per aquest motiu, fa mesos que s’està treballant intensament per a que l’empresa resolgui aquestes incidències.

Vist que en les darreres setmanes això no s'ha resolt, s'ha incrementat la pressió en vistes a l’increment de pudors i sorolls de la fàbrica. Una dinàmica acordada també amb els veïns.

En aquest sentit repetim, de nou, que es va imposar un termini per anar resolent la problemàtica. Termini que avança i acaba en els propers dies. Ens mantenim en aquest avís.

Es per això que seguim treballant en la línia que ens vam comprometre:

1. Administració: sol·licitada la intervenció de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya,

2. Enginyeria: Control i intervenció del Serveis Tècnics d’Enginyeria del Consell Comarcal del Gironès, com a tècnic municipal.

3. Multa: Obertura d’un procediment sancionador per l’incompliment de l’Ordenança de Sorolls municipal.

4. Ambientòlegs: Contractació d’una Consultoria especialitzada en assessorament medi ambiental a qui se l’ha encarregat específicament i amb urgència un anàlisi de la qualitat de l’aire relacionat amb la salut.

5. Serveis jurídics: Durant aquesta setmana s'ha analitzat les vies legals de l'Ajuntament. I en aquest sentit es contracten serveis jurídics especialistes en procediments administratius d'aquest tipus.

Durant aquesta setmana, i especialment demà matí seguiran les reunions amb l'alcalde i diferents parts implicades. I en tot cas, la setmana vinent es concretaran les mesures que s’emprendran un cop finalitzat el termini que se’ls va donar per resoldre les incidències.

Ajuntament de Sarrià de Ter
Carrer Major de Sarrià, 71
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 02 11
mail ajuntament@sarriadeter.cat

Escola Bressol "Confetti"
Carrer de Mossèn Cinto Verdaguer, 1
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 16 07

Biblioteca "Emília Xargay"
Plaça Catalunya, 1,
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 24 01
mail biblioteca@sarriadeter.cat

Centre Cívic la Cooperativa
Plaça Renaixença s/n
17840 Sarrià de Ter
Tel. 972 17 21 02
mail centrecivic@sarriadeter.cat
Image Map